logo

de Dieetwinkel/de Voedingspiramide

Louise Witteman en Mirjam Bakker

"De samenwerking met Marianne begon met de opmaak van het boek De voedingspiramide. Daarna volgden meer opdrachten voor folders, bedrijfslogo, website en huisstijl. Wat ik zo goed vind aan Marianne? Dat is haar creativiteit. Zij weet heel goed vorm en kleur te geven aan iets wat je wilt uitstralen. Zij zet ideeën om in een heel eigen signatuur. Zo heeft ons nieuwe bedrijf een prachtig logo en vormgeving gekregen"

Bekijk hier het project


Wij vieren feest, uitnodiging

Sheila Bosman en Sanne Gerearts

"Marianne heeft voor onze 24ste verjaardag de uitnodiging ontworpen. Wij hadden een idee over wat de sfeer van de uitnodiging moest zijn en Marianne is hierbij divers inspiratie materiaal gaan zoeken. Materiaal over hoe de locatie eruit kon zien en welke kleuren kleding er het beste bij zouden passen. Vervolgens heeft zij ons geholpen om de juiste kledingcombinatie uit te zoeken voor op de foto. Hier is ze goed in en het werkt inspirerend. De fotoshoot (gefotografeerd door Chris Roos) verliep vlekkeloos en alle ideeën hebben wij samen uitgewerkt. In overleg hebben wij de foto uitgekozen voor op de kaart en Marianne heeft deze verder ontworpen. Zij is punctueel, en houdt rekening met onze wensen. Wij zijn ontzettend blij met het eindresultaat en kijken met plezier terug naar alle foto's en de samenwerking. "

Bekijk hier het project


Cake, Bake & Love

Esther

"Marianne is een hele fijne partner om mee samen te werken. Ze levert goed werk af, afgestemd op onze wensen, en aangevuld met haar eigen kritische blik. Ze weet wat werkt en levert alleen hoge kwaliteit op. Wij zijn heel blij met haar ontwerpen en blijven graag met haar samenwerken. "

Bekijk hier het project


Bruna/Elan Beheer/Albero Forte

Dennis Boom

"Al enige tijd werken wij samen met Marianne. Zij heeft in samenwerking de volledige identiteit van één van onze restaurants ontwikkeld, FoodFactory’s. Ook heeft Marianne de logo’s ontwikkeld van onze vastgoedtak Albero Forte bv en het logo van onze holding Elan Beheer bv. Marianne is erg prettig in de samenwerking. Zij voelt goed aan wat wij als opdrachtgever in gedachten hebben en weet dit binnen haar professie te vertalen in een concept. Het eerste concept was altijd binnen de gevraagde kaders en in onderling overleg wist Marianne deze altijd te verfijnen. Vaak wist zij ongevraagd en vrijblijvend aansprekende wijzigingen voor te stellen waarbij alle concepten en wijzigingen helder werden gepresenteerd. Wij hebben erg prettig samen gewerkt met Marianne met uiteindelijk altijd weer aansprekende resultaten."

Bekijk hier het project